You are here

Creative Digital Designer

Wie wij zijn? 

Bij OMCollective omschrijven we onszelf graag als een eigenzinnig marketingbureau, met een focus op digitaal resultaat en kwaliteit. Maar we zijn vooral ook een team van 50+ jonge en talentvolle professionals, waar soms al eens een hoek af is. Of twee. Binnen onze kantoormuren is er niet alleen plaats voor keihard knallen, maar ook voor amusement. En een nieuwe collega, want we breiden OMCollective uit met een Creative Digital Designer. 

 

Ben jij onze grafische held?

Brandend van ambitie streven we naar vooruitgang en groei. We beseffen dan ook maar al te goed dat online marketing meer is dan enkel likes, shares of conversies. Alles staat of valt met je boodschap en creatieve communicatie. Daarom zijn we dringend op zoek naar een creatieve grafische designer!

Als creatief grafisch genie zet je moeiteloos abstracte hersenkronkels om in aantrekkelijke, tastbare concepten. Je vult je dagen door in een klein team te brainstormen over de boodschappen, advertenties en andere online uitingen van bestaande én nieuwe klanten.
Het grafisch materiaal dat je op basis van deze brainstorms aanmaakt zorgt ervoor dat de klant wél opvalt tussen alle online advertenties en kattenfilmpjes.
Nog belangrijker wordt echter je rol als rots in de branding om alle andere collega's bij te staan in het aanmaken van grafisch materiaal voor hun klanten. 
 

Herken je jezelf hierin?  

 • Je hebt een grafische opleiding achter de kiezen
 • Een goede hands-on kennis van Adobe Creative Cloud 
 • Javascript, CSS en HTML5 schrikken je niet af
 • Je bent niet bang je ideeën bij klanten te gaan pitchen
 • Je hebt een bijna onuitputbare creatieve geest
 • Ervaring in een agency brengt je al pak verder


Ons aanbod

Dat je goed beloond wordt voor je tomeloze inzet en resultaten vinden we de normaalste zaak van de wereld. Naast een uitdagend loon en hospitalisatieverzekering, kunnen we je ook onderstaande elementen in ruil bieden:

 • Je komt terecht in een bruisende omgeving.
 • Onder het motto je bent nooit te oud om te leren krijg je voortdurend tijd om jezelf bij te scholen.
 • Door onze flexibele werktijden is een job bij OMCollective perfect te combineren met gezin en/of eigen projecten. Je kiest namelijk zelf jouw uren. Ook thuiswerken zit mee in het voordelenpakket.
 • Van waar je ook afkomstig bent, Sint-Niklaas is dé perfecte ligging. Vlot bereikbaar, geen structurele files, gelegen aan het station,..
 • Je kan werken aan uitdagende projecten en stelt je eigen planning op.

 

Interesse in deze functie? Dan ben je allicht dé creativo of creativa waar we naar op zoek zijn!

Stuur je CV, motivatie en portofolio door naar collega Jokelien – jokelien@omcollective.com.

 

 

Persoonsgegevens
CV en motivatie

Contact us